Luister live

Bart moet blazen....

Vandaag hadden we de Mac Laren Pipeband te gast in het Huus. Prachtig om in het Huus deze mensen uit Venlo te mogen ontvangen.

Nadat ze enkele nummers te gehore gebracht hadden in het huis, moest dj bart ook op de doedelzak blazen. Dat viel gruwwelijk tegen. Er onstond wel een zware bastoon, maar van enige melodie was echt geen sprake.

Had toch echt verwacht dat Paul ook zijn kans zou grijpen en dan een gewoon een liedje zou spelen. Dat Paul hiervoor ook al een maand voor aan het repeteren was geweest. Dit was niet het geval.

Ook buiten het huis kun je genieten van de optredens

Tijdens de optredens in het Roojse Huus en op het podium zijn mensen van harte welkom om te komen kijken op het Henseniusplein. De artiesten en de dj's zijn goed te zien. Kijk op deze site voor het programma's, wanneer en welke artiesten er optreden. Zo is er vanavond nog een optreden van de doedelzak groep de Mac Laren Pipeband. Als je er toch bent kun je misschien wel een verzoekje aanvragen. Dit kan al voor 2 euro 50.

Omroep Venray en de Mudhunters bedanken de scholen

Omroep Venray en de Mudhunters4Duchenne bedanken de leerlingen van Basisschool Coninxhof, Openbare Jenaplan Basisschool De Keg, Basisschool De Toverbal, Raayland College en Samenwerkingsschool Estafette uit Venray en Basisschool De Meent uit Leunen voor hun fantastische bijdrage aan de opening van het Roojse Huus 2013. Dankzij hun medewerking is deze spectaculaire opening een groot succes geworden.

DJ's worden verwend

Mocht je je zorgen maken over de deejays die 100 uur radio maken?

Ze komen echt niets te kort. De Mudhunters4Duchenne hebben een uitgebreid netwerk de calorieën die tijdens de fietstocht waren weggefiets, zitten er waarschijnlijk al weer aan.

Burgemeester Hans Gilessen heeft er zin in

Burgemeester Hans Gilissen is vrijdagavond tot zaterdagochtend de 'Nachtgast' in het Roojse Huus. Hij zal de dj's door de moeilijke uren helpen tijdens hun nachtdienst. De burgemeester heeft er erg veel zin in. Dat zal een mooie nacht worden tijdens deze vijfde editie van het Roojse Huus.