Luister live

Dj's op weg naar Goede Doel in Tuk Tuk

Op zaterdag 1 september werden bij Omroep Venray de Dj's van het Roojse Huus bekend gemaakt. Het Roojse Huus staat weer in Venray tussen 19 en 23 December en zal proberen om zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor Sathi Nepal.

Nadat de Dj's op de radio waren voorgesteld moesten ze op zoek naar het Goede Doel. In de vorm van een speurtocht kwamen de jongens uiteindelijk in Ysselsteijn en maakte kennis met Marjo Jenniskens.

Project Sathi Nepal van Marjo Jenniskens goede doel 2012

Sathi Nepal het project van Marjo Jenniskens is gekozen als goede doel voor het Roojse Huus 2012. Sathi Nepal is een lokale Nepalese organisatie met een simpel en effectief doel: Toegang tot scholing voor kinderen die deze mogelijkheid niet hebben, d.m.v. het bieden van benodigd materieel en sociaal begeleiding om naar school te kunnen gaan. Marjo Jenniskens helpt de kinderen in de stedelijke sloppenwijken en afgelegen dorpjes om hun droom te laten uitkomen.  

De Dj's zijn bekend

De Dj's die dit jaar het huis ingaan zijn Paul Verhoeven, Marc de Wit, Mario Kremers en Ton ALberda. Zij gaan 100 uur muziek maken voor het goede doel. Vanmorgen werden zij op weg gestuurd in een Tuk Tuk om zo bij het goede doel uit te komen.

Ons huus op 't web is schoon...

Ons huus op het web is schoongemaakt. De avonturen van de DJ's van voorgaande jaren zijn nog allemaal na te lezen op de archief pagina's.

Op 1 september wordt het Goede Doel en de DJ's bekend gemaakt!

We zijn er klaar voor, dus kom snel terug!

Gezocht: Goed doel 2012 !!

Ook in 2012 zal 't Roojse Huus weer in het centrum van Venray komen te staan en gaat Omroep Venray haar  best weer doen voor een lokaal goed doel. Ken jij een lokaal goed doel, en wil je dat 't Roojse Huus zich daarvoor gaat inzetten? Stuur dan een e-mail voor 1 mei 2012 naar info@roojsehuus.nl met daarin een beschrijving waarom 't Roojse Huus zich voor dat doel moet gaan inzetten?