Luister live

DJ's

Mario Kremers

Mario Kremers

Met 45 jaar ben ik de oudste bewoner van het Huus dit jaar. En als een vader van een dochter van 14 weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is dat een kind moet kunnen bewegen. Als leider van de C1 bij de Peelkorf, zie ik elke week vele sportende kinderen. Zo hoort het ook! Je realiseert je dan niet dat er ook in ons land kinderen zijn die dat niet kunnen. Kinderen die al op vroege leeftijd getroffen worden door de ziekte Duchenne. Buiten dat je spieren achteruit gaan heb je ook nog maar te maken met een leeftijdsverwachting van 30 jaar. Hier moet wat aan gedaan worden. Een mooiere afsluiting van het jaar kun je je bijna niet voorstellen dan als dj 4 nachten in 't Roojse Huus te mogen doorbrengen met als inzet dit goede doel. Ook dit jaar mag ik weer van de partij zijn en dat doet me zeker deugd. In 5 jaar tijd is onze actie zeer bekend geworden in onze gemeente en we voelen ons dan ook erg gesteund door de Venrayse bewoners. Voor het vijfde jaar mag ik me dit jaar gaan inzetten voor 't Roojse Huus. Nu voor de vierde keer als dj. Ook dit jaar helpen er weer erg veel omroep medewerkers mee aan dit project, wat zeker tot mooie radio zal leiden. Ik hoop dat dit jaar een geweldig succes mag gaan worden, en dat we de ziekte Duchenne de wereld uit kunnen draaien! Maar laat ik ook hopen dat er weer velen ons komen verwarmen met een mooie verzoekplaat. Zo kunnen wij, voor alle luisteraars, 100 uur geweldige radio gaan maken!

Bart de Rooij

Bart de Rooij

Mijn naam is Bart de Rooij, ik ben 28 jaar en ben geboren in Tilburg. Toen ik drie jaar oud was ben ik in Venray komen wonen. Nu woon ik samen met mijn vriendin en hebben we 2 katjes. Mijn hobby’s zijn: DJ bij Omroep Venray, Braziliaanse Jiujitsu en commissielid van de gemeente Venray.Mijn carrière bij Omroep Venray is ongeveer anderhalf jaar geleden tot stand gekomen. Als eerste ben ik begonnen bij “Live uit Venray”. Hier heb ik techniek, presentatie en redactioneel werk gedaan. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd van mijn collega’s en van Peter Camps in het bijzonder. Sinds september heb ik mijn eigen radioprogramma op zaterdag tussen 15.00 en 17.00 uur genaamd Bart-RAdio.Het goede doel van dit jaar, Mudhunters4Duchenne, is een doel dat mij in de aanloop enorm heeft geraakt. Het idee dat ik over 2 jaar niet meer zou leven is een raar gevoel. Dit omdat de gemiddelde levensverwachting van mensen met Duchenne 30 jaar is. Het idee dat er leeftijdgenootjes zijn die afhankelijk zijn van beademing en die niet kunnen doen en laten wat ze willen is een beangstigend idee. Ze zijn gevangen in hun eigen lichaam. Ik besef me nu dat ik van geluk mag spreken dat ik kan lopen, rennen en mijn hobby kan uit oefenen. Voor mij is dit een reden om me in te zetten voor Mudhunters4Duchenne, het goede doel van dit jaar, om te zorgen dat deze ziekte voorgoed de wereld uit wordt geholpen.Duchenne zet een punt achter levens, wij maken hier een punt van om geld in te zamelen voor goed onderzoek.

Paul Verhoeven

Paul Verhoeven

Sinds ik in 1992 een democassette bij Omroep Venray afleverde ben ik er niet meer weg te slaan. Radio maken en alles wat daarbij komt kijken is al 20 jaar een superleuke hobby en 't Roojse Huus is zeker een van de hoogtepunten.Inmiddels ben ik al ruim 20 jaar werkzaam voor Omroep Venray. Sinds oktober serveer ik wekelijks Zondagse Soep met verse ingrediënten. Ik heb al veel meegemaakt bij Omroep Venray en 't Roojse Huus was een van de hoogtepunten.Dit jaar mag ik voor de vierde keer op rij 't Roojse Huus in en het is weer net zo leuk en spannend als de voorgaande jaren.Kom ons en het goede doel dit jaar weer steunen door geld te geven en platen aan te vragen. Ik zie je graag langs komen als we weer 100 uur opgesloten zitten in december. Zoek alvast een leuke verzoekplaat uit en tot dan!

Marc de Wit

Marc de Wit

Mijn naam is Marc de Wit, 22 jaar en ben nu ongeveer 4,5 jaar werkzaam bij Omroep Venray, hier ben ik elke zaterdag tussen 1 en 3 te horen met Retourtje Venray.Dit jaar zal ik voor de derde keer een plaats in het Roojse Huus gaan vertegewoordige, en dit jaar voor een geweldig doel Mudhunters4Duchenne. Ik hoop dat ik samen met Paul, Mario en Bart een geweldige prestatie kan leveren. Jij komt ons toch ook steunen op het Hensenieusplein van 18 t/m 22 december?

DJ's voorgaande edities:

Ton Alberda: 2012 Nico Broers: 2009, 2010, 2011 Andre van der Heijden: 2009, 2010, 2011 Mario Kremers: 2009, 2010, 2012 Paul Verhoeven: 2010, 2011, 2012 Marc de Wit: 2011, 2012

Uiteraard doen de heren het niet alleen! Een heel team van Omroep Venray medewerkers werken hard om iedere editie een succes te maken.