Luister live

Laatste nachtgast van het Rooje Huus is binnen

Onze laatste nachtgast marcel van der Vorst is binnen. Hij zal zorgen dat de nacht dj's niet in slaap vallen.

Marcel veel plezier vannacht.

Mooi belangstelling buitenpodium

Het buitenpodium is een echte aanwinst dit jaar bij onze actie.

Ook over de balangstelling valt niet te klagen. Tijdens de optredens blijven heel wat mensen voor het podium staan te kijken naar de artiesten die belangeloos zich inzetten.

Ik denk dat ik namens iedereen kan zeggen dat we dit geweldig vinden!

C1 Peelkorf op bezoek in Roojse Huus.

Dj Mario is vanaf dit seizoen de leider van de C1 bij Korfbalvereniging De Peelkorf.

Vandaag speelde de meiden de laatste wedstrijd van de eerste helft van de binnencompetitie. Na deze wedstrijd welke met 7-4 gewonnen werd kwam het team op bezoek.

Ze hadden voor elk gescoort doelpunt een bedrag ingelegd. it leverde 60 euro op. Geweldig initiatief! Als klap op de vuurpijl kreeg Mario ook nog een Peelkorf Shirt met daarop het logo van de Peelkorf en achter erop heel groot: "Super Mario

's morgens voor de koffie, direct aan de Cupsong

En dan heb je maar heel kort geslapen, kom je uit je bed, zitten er drie meiden op je te wachten. Suze, Nieke en Kim hadden op vrijdag geld opgehaald met het inleveren van lege flessen. Ze hadden als plaatje de cupsong aangevraagd.

Toen Mario vroeg of de meiden hem het "dansje" met het bekertje wilden voordoen, stonden de meiden al om half elf in het huus, om het de dj's te leren. Bij een dj ging het erg goed, een doorzetter.

De twee andere lieten het kopje vroegtijdig hangen (of op de tafel liggen). Bedankt meiden voor jullie geweldige hulp.

Het was me het nachtje weer wel.

Hans Gilissen, de burgemeester van Venray, was in de nacht van vrijdag naar zaterdag te gast in het Roojse Huus.

Hij zorgde ervoor dat de dj's welke de uitzending door de nacht heen brachten niet vermoeid zouden raken. Dit resulteerde in een prachtige uitzending waarin Paul en Mario onze burgervader eens lekker aan de tand konden voelen. Openlijk werd er gesproken over alle zaken.