Luister live

Veel mountainbikers voor het huus

Voor het huis veel mountainbikers uit de regio. Zij brachten ook allemaal een bezoek aan 't Roojse Huus. Dat deden ook de Mud Kids. Zij gaven een demonstratie wat zij allemaal op de club doen. Dat ging van stilstaan op de fiets tot tikkertje spelen op de fiets. Klik hier voor filmpje:  https://www.facebook.com/photo.php?v=529017737205617&set=vb.100002921878...

Mijn droom…

In ons Roojse Huus heb ik weinig maar wel goed geslapen.

Dit jaar is er zelfs een droom van me uitgekomen.

Al jaren lijkt het me mooi om een keer “talk radio” te maken. Ik heb verschillende excuses gebruikt waarom het er nog nooit van is gekomen.

Vannacht had ik de dienst waar ik het meest tegenop zag in de weken naar ’t Roojse Huus toe. Deze dienst tussen 3 en 6 uur ’s ochtends heet niet voor niets “the Graveyard Shift”.

Nachtgasten bedankt

De laatste nachtgast heeft zojuist 't Roojse Huus verlaten.

Het idee waarmee we vorig jaar zijn begonnen, heeft ook dit jaar weer goed uitgepakt. Een dik dankjewel aan al onze nachtgasten

De eerste nacht werden we uit de slaap gehouden door Marèl welke op haar onnavolgbare wijze dj's aan de dilemma's en de vragen wist te houden. Marèl was al de hele dag in touw geweest om voor 't Roojse Café, toch bleef ze de hele nacht wakker om te helpen.

Opbrengst "Walking Dinner" 2627,10 euro

Vanavond was het Walking Dinner in "De Reden". De zes personeelsleden van Stichting Menzana hebben belangenloos hier aan meegewerkt. 84 vrienden, familie, collega's etc etc. waren hierbij aanwezig.

Het menu van de avond bestond uit een 8 gangen diner. Waarvan de gasten smakelijk hebben genoten.

De muzikale omlijsting van deze avond was in handen van: De Bubs. De Bubs verhoogde behoorlijk de sfeer.

Deze geweldige avond resulteerde in een geweldig resultaat. Aan het einde van de avond stond de teller op het indrukwekkende bedrag van 2627,10 euro.

Ook dit jaar de snacks van Wilfred

Zoals ieder jaar, zijn we weer in de snacks gezet door Wilfred. Deze overbuurman van de omroep, trakteerde iedereen in het Huus op lekkere snacks.