Luister live

Hellup, ik zie dubbel

We kwamen net tot tot de conclusie dat de gitaarrist van Jori van Gemert de zelfde naam heeft als een van mijn collega's.

Namelijk Paul Verhoeven, ik zou zeggen kijk en vergelijk.

Owja de linkse 'onze' Paul ;-).

Spinnen voor 't goede doel

Alles wordt klaargezet voor de spinningmarathon. Deze begint om 18.00 uur op het podium voor het huus. Wil je nog meedoen? Ga dan snel naar LACO en geef je op. Je spint voor 't goede doel want alle opbrengst komt ten goede aan de Venrayse Mudhunters4Duchenne en als dank krijg je ook nog een leuk gevulde goody bag. Dus wil je echt actie voor 't huis zien? Kom dan tussen 18.00 en 21.00 uur naar het Henseniusplein.

Ronny Woodhouse veilt zijn gitaar voor 't goede doel

Gisteren was Ronny Woodhouse te gast in 't Roojse Huus en hij gaf zijn gitaar weg voor onze veiling. Wil jij in het bezit komen van zijn gitaar biedt dan mee! De opbrengst gaat naar de Mudhunters4Duchenne.

Zomaar een ochtend

De afgelopen nacht kon ik van twaalf tot 8 uur lekker slapen want mijn ochtendshow begon pas om 8:00 uur.

Wanneer je dan opstaat, liggen er nog collega-dj's te slapen en die wil je niet wakker maken met onnodige herrie.

Omdat de wastafel zich in de slaapcabine bevindt en ik niemand wilde storen, heb ik me vanmorgen met spa rood en twee keukenrolvelletjes gewassen. Een ultieme creatieve oplossing vond ik zelf.

De ochtendshow was leuk om te maken en dankzij de redactionele bijdragen van Marion en Mariëlle was er inhoudelijk ook nog iets te melden.

Nachtgast Marc Gommans doneert 75 euro

Marc Gommans de nachtgast van donderdag op vrijdag in 't Roojse Huus heeft 30 platen kunnen laten draaien tijdens zijn 10-urige verblijf in 't Huus. Hij heeft hiermee 75 euro gedoneerd voor Mudhunters4Duchenne. Muziek en festivalkenner en medewerker van Omroep Venray bracht cd's mee uit zijn eigen archief. De Venraynaar is ook organisator van de Huiskamerconcerten in Venray.