Luister live

Drukke voorbereidingen voor tv uitzending van vanavond

Buiten dat er in 't Roojse Huus hard gewerkt wordt, zijn de dames en heren van 't Roojse Café druk in de weer. Ze staan nu met een fiets voor ons huuske.

Wat dat moet worden zien we vanavond op kanaal 45 van ziggo.

Er is er een jarig hoera!

Net zomaar overvallen door een aantal vlaaien.

Een van onze technische mensen is jarig, Edwin van harte gefeliciteerd. En de vlaai was lekker.

Genieten van de muziek enhet zonnetje

Op het plein voor het Roojse Huus staat een bankje. Had de actie vorig jaar last van heel veel regen. Dit jaar schijnt de zon.Wat is er dan leuker om een plaatje aan te vragen en even lekker in het zonnetje te wachten tot de plaat op de radio komt.Zo te zien gaat het de komende uren nog zeker niet regenen en we hebben hier bankjes en stoeltjes zat.

Roojse Huus veilt tenue Wout Poels

Ben je een groot fan van Wout Poels en wil je graag in het bezit komen van zijn tenue. Doe dan een bod op marktplaats en wie weet ben jij straks de gelukkige bezitter. Voor deze bijdrage kan er nog meer onderzoek worden gedaan naar de ziekte van Duchenne. Dus biedt mee

Geweldige eerste avond in Roojse Huus

De eerste avond was geweldig.

Na het optreden van Ben Verdellen kwam de hele groep van Confetti in de studio. Zij zongen live een jingle in. Daarna zong Confetti nog enkele geweldige nummers.

Snormaal speelde daarna in het Roojse Huus. Leuk om zo deze nummers te horen. Ik was hier behoorlijk van onder de indruk.

We worden door de nacht geholpen door Marèl. Als eerste nachtgast kreeg zij als eerste een gastmok. We krijgen als dj's behoorlijk moeilijke vragen. Het gaat een mooie nacht worden.