Luister live

Paul uitgeroepen tot held op sokken!

Dit jaar hebben we het item in 't Roojse Huus 'de held op sokken'.

Degene die iets heeft verzwegen, een blunder heeft gemaakt of iets dergelijks roepen wij uit tot de held op sokken en krijgt een heel mooi paar sokken.

Paul heeft de sokken gekregen omdat hij vertelde dat hij NOOIT op de fiets stapte voor een lekker rondje. Maar ondertussen heeft hij een maand lang boven op zijn zoldertje kilometers gemaakt op zijn home trainer.

Succes Paul!! en we kijken morgen wel verder wie;de pineut is.

Met veel gelök hadden we Ben Verdellen

Het eerste opreden in ''t Roojse Huus was van de uit Blerick afkomstige Ben Verdellen. Wat velel mensen misschien niet weten is dat Ben geboren is in Venray. Vanavond gaf hij een prachtig optreden met enkele nummers welke we zeker nog een keertje zullen herhalen.Wat hadden we een gelök dat we hem te gast hadden.

Eerste uitzending 't Roojse Café

Vanavond kun je kijken naar de eerste aflevering van 't Roojse Café. In Café Hulsman in Venray houdt Maik van den Broek je op de hoogte van alle ins en outs rondom 't Roojse Huus.Vanavond zijn Mudhunter Michel Verstappen en ambassadeur van de Mudhunters, Lucien Peeters te gast. Ook kun je kijken naar de opening van vanmiddag en naar de voorbereidingen op 't Roojse Huus 2013. Ook nam Marel Lenssen een kijkje bij de voorbereidingen van dj Mario Kremers.

Foto's van de opening kun je bekijken..

 De foto's van de opening vandaag zijn te zien op de facebook pagina van het Roojse Huus. Ben je erbij geweest kijk maar of je jezelf kunt vinden, was je er niet bij dan kun je zien wat je gemist hebt.Hier de link: https://www.facebook.com/roojsehuus/media_set?set=a.527351474038910.1073741826.100002921878517&type=3

De kop is er af!

Zo. De kop is er af.

Ik mocht dit jaar de eerste twee uurtjes in ’t Roojse Huus aftrappen. Misschien wel een toepasselijke omschrijving want dit jaar willen wij samen met de Mudhunters4Duchenne de spierziekte Duchenne de wereld uit trappen.

De Mudhunters4Duchenne zijn fanatieke mountainbikers die jaarlijks 700 kilometers fietsen en zoveel mogelijk geld ophalen om onderzoek te kunnen doen naar de ziekte Duchenne. Momenteel is er nog geen remedie tegen deze slopende spierziekte.