Luister live

Tenue Wout Poels brengt 150 euro op

Het tenue welke wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck ter beschikking stelde aan het Roojse Huus 2013 heeft via de veiling op Marktplaats.nl 150 euro opgebracht.  De gelukkige bieder Harm Leenders nam het tenue tijdens de uitzending van BArtRAdio van Bart de Rooij één van de dj's tijdens het Roojse Huus 2013 in ontvangst.  Dit bedrag kan ook weer worden bijgeschreven op de rekening van het goede doel van Omroep Venray dit jaar: Mudhunters4Duchenne.

Inhaal programma!

Omdat wij er tijdens de uitzendingen van 't Roojse Huus er niet meer aan toe gekomen zijn.

Gaan wij zaterdag 4 januari 2014 alle aangevraagde verzoekjes die nog niet zijn gedraaid draaien tussen 13 en 15 uur op Omroep Venray.

Dus is je verzoekje nog niet voorbij gekomen tijdens 't Roojse Huus dan weet je dat je volgende week zaterdag je radio aan moet zetten.

Terugkijkend: 1 groot succes!

Op het moment dat ik dit schrijf is het al weer meer 24 uur geleden dat er een einde kwam aan ’t Roojse Huus 2013.

Het vloog, net als ander jaren, weer voorbij. Misschien wel sneller dan de jaren ervoor

Gevonden voorwerpen in en rondom 't Huus

Het team van 't Roojse Huus heeft tijdens 't Roojse Huus 2013 in en rondom 't Huus mensen op bezoek gehad.  Hierdoor zijn er wat spullen achtergebleven. Het betreft een zwarte hoed, een stoffen brillenkoker, een kinder / jonge meidenmuts en fietssleutels.   Mensen die iets kwijt zijn kunnen tijdens kantooruren bellen met Omroep Venray; 0478 - 5 12 362.  Foto: Mathieu Custers (Omroep Venray)

Bieden op items Roojse Huus 2013 op Marktplaats

Het team van 't Roojse Huus 2013 heeft items gekregen om te mogen worden geveild op Marktplaats.nl. Het betreft een tenue van wielrenner Wout Poels (zie foto), een bladblazer, een huiskamerconcert van Sideways Stewie uit Ysselsteyn, een Roojse Huus snoeppakket, een Roojse Huusgitaar van Ronny Woodhouse en lekkere warme sjaals. De items zijn te vinden via de zoekterm: Roojse. Er kan tot en met Tweede Kerstdag donderdag 26 december worden geboden.  De gehele opbrengst gaat naar de actie van 't Roojse Huus 2013: Mudhunters4Duchenne.