Luister live

Nachtgasten bedankt

Nachtgasten bedankt

De laatste nachtgast heeft zojuist 't Roojse Huus verlaten.

Het idee waarmee we vorig jaar zijn begonnen, heeft ook dit jaar weer goed uitgepakt. Een dik dankjewel aan al onze nachtgasten

De eerste nacht werden we uit de slaap gehouden door Marèl welke op haar onnavolgbare wijze dj's aan de dilemma's en de vragen wist te houden. Marèl was al de hele dag in touw geweest om voor 't Roojse Café, toch bleef ze de hele nacht wakker om te helpen.

Marc Gommans nam de dj's mee op een muzikale reis door zijn platen koffer. Het ene nummer nog mooier dan het andere, welke op een goed voorbereide aan de luisteraar werden geïntroduceerd.

Burgemeester Hans Gilissen was in de derde nacht net als de dj's aan het genieten van wat er, binnen en buiten, het huis allemaal gebeurde. Zoveel mooie uitspraken passerde de revue, dat als we ze allemaal op een tegeltje zouden zetten we er het Roojse Huus mee zouden kunnen betegelen.

Als laatste Mudhunter4Duchenne Marcel van der Vorst. Iemand die al meerdere malen de Duchenne Heroes tocht gefietst heeft, zit vol met de mooiste verhalen. Tot grote verrassing van iedereen werd hij bijgestaan door Peter van Osch (vader van Guido). Een nacht die wij ook weer kunnen bijschrijven.

Mede dankzij jullie steun, hebben we mooie, verrassende, emotionele radio kunnen maken vanuit dit tijdelijke huisje op het Henseniusplein.

Allemaal bedankt, jullie zijn hierdoor "onze" HEROES!